Video & Foto | S-a prăbușit parte din tavanul de la Atrium Mall! La această oră locul este curățat

  de Special Arad | 11 ianuarie 2021, 8:29 AM | Știri Arad

  11

  Parte din tavanul mall-ului ATRIUM s-a prăbușit în noaptea trecută și bucățile au căzut pe holurile de la etajele inferioare.

  Din fericire, nu sunt victime, incidentul provocându-se după închiderea programului cu publicul.

  Vom reveni cu amănunte.

  Sursa foto: martor.

  UPDATE: Înainte de ora deschiderii centrului comercial, în afara lipsei tavanului din fața magazinului C&A, nu mai există nici o dovadă a evenimentelor din noaptea precedentă.

  Totul este curat, măturat, spălat. Așa cum ne-am fi așteptat, totul este curățat pentru că așa e normal într-o situație de genul acesta: se identifică problema și se soluționează, nu se pune o simplă pancartă cu „Atenție cade tencuiala”. Muncitorii, bodyguarzii și personalul de curățenie care făcea ultimele retușuri, puteau fi observați purtând toți mască.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.