S-a lucrat toată noaptea după o avarie la rețeaua de apă care a afectat 10 scări de bloc din Vlaicu

  de Special Arad | 11 iunie 2021, 1:07 PM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad a intervenit noaptea trecută ( 10.06 – 11.06.2021) pentru a remedia o avarie apărută la rețeaua de distribuție în zona blocurilor Z de pe Calea Aurel Vlaicu. Avaria s-a produs la rețeaua de înaltă presiune azbo 150 mm și a afectat 10 scări de bloc: Z16, sc. A și B, bl. Z17 sc. A si B, bl. Z18 sc. A si B, bl. Z19 sc. A si B, bl. Z20 sc. A si B.

  Datorită faptului că a fost vorba de blocuri cu 10 nivele și un număr mare de abonați, s-a lucrat pe timpul nopții, între orele 23 – 05. Compania de Apă Arad încearcă, atunci când se produc avarii la rețeaua de distribuție, să le remedieze în cel mai scurt timp posibil și să afecteze cât mai puțin confortul utilizatorilor, cărora le mulțumește pentru înțelegere

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.