luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  S-a judecat! UTA joacă fără spectatori până la finalul campionatului

  de Mihai Todoca | 9 aprilie 2024, 3:21 PM | Sport | Știri Arad

  2

  UTA rămâne fără spectatori. Decizia Comisiei de Disciplină prin care se suspendă dreptul echipei fanion a Aradului să joace patru meciuri fără suporteri a rămas în picioare. Decizia fusese contestată la FRF, însă Comisia de Recurs a respins contestația ca fiind nefondată.

  Dinamo se află în aceeași situație, și contestația depusă de ei fiind respinsă pe același motiv. Mai există o singură o speranță de a se întoarce decizia comisiei, hotărârea putând fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare.

  Reamintim că UTA și Dinamo au fost amendate cu arpoximativ 20 000 de euro și cu jucarea a patru meciuri fără spectatori de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pentru incidentele petrecute la meciul Dinamo-UTA din 8 Martie.

  „Întrunită marți, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

  AFC UTA ARAD vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF.

  SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a LPF – Sancțiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.04.2024, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată pe site-ul lpf.ro

  La momentul redactării acestui material, nimeni din cadrul clubului nu a avut vreo reacție vizavi de decizie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Galeria înjură non stop conducerea clubului si politicul aflat la putere drept urmare cei cu trecere la Mitic Town au hotărât ca până la trecerea alegerilor sa nu mai apară chestiuni anti politic.
   Suntem prima echipă oaspete ucisa in deplasare.
   Desigur si in galerie sunt motivatii de tip contras. Imi cer scuze dacă am o altă părere.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.