marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update S-a furat pruncul Iisus din Parcul Eminescu? Nu, s-a luat doar foarte subtil, pentru că s-a crăpat…

  de Tomck@t, Luci Precup | 23 decembrie 2017, 1:04 PM | Strada

  1

  Nu s-a furat, Doamne ajută!

  UPDATE

  După ce, inițial, purtătorul de cuvânt al Primăriei ne-a spus că nu știe nimic despre dispariția statuetei pruncului Iisus din ieslea montată în Parcul Eminescu, ulterior ne-a contactat să ne informeze că, totuși, acum trei zile, a fost luată de către reprezentanții Primăriei pentru a o restaura, fiind crăpată din cauza condițiilor meteo nocturne.

  Ne cerem scuze, cu această ocazie, pentru „dezinformarea” temporară, iar purtătorului de cuvânt al Primăriei îi transmitem doar următorul lucru: „Hai că mă interesez, revin!” … ÎN NICIUN CAZ „nu știu nimic”.

  Titlu inițial: La Arad se fură până și… pruncul Iisus! Cu tot cu pătuț!

  S-au furat, în ultimul timp, tot felul de obiecte în Arad… și nu oricum, ci chiar de pe spațiul public, de la placa comemorativă de sub bustul lui Corneliu Coposu, până la crucea și ornamentele din fier ale plăcii comemorative a eroilor Revoluției din 1989, dar asta le întrece pe toate!

  S-a furat statueta pruncului Iisus din ieslea montată în Parcul Eminescu cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

  Mai mult de atât, celelalte statuete din jur au fost deteriorate, semn că pătuțul, cu tot cu pruncul Iisus, a fost luat în grabă.

  Nimeni nu știe nimic, nici comercianții din parc, nici măcar polițiștii sau jandarmii care patrulează sau dirijează traficul în fața Primăriei, cu ocazia acțiunii „Moș Crăciun pe motocicletă”.

  Purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului a aflat de la noi că statueta a dispărut și ne-a confirmat faptul că aceasta nu a fost luată de către reprezentanții Primăriei, în vederea unei eventuale restaurări.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.