sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a deschis centrul de înscrieri la UVVG

  de Special Arad | 12 iunie 2024, 8:50 AM | Educaţie

  0

  Centrul de Înscrieri pentru Admitere la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” (UVVG) din Arad și-a deschis porțile tuturor celor interesați în a urma studii universitare sau a-și continua specializările post universitare. Centrul se află la sediul Rectoratului UVVG din Arad, Bdul Revoluției nr. 94.

  „Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” este o instituție de învățământ cu prestanță, de referință în peisajul universitar de profil actual, la nivel național și nu numai. Și în acest an, oferta educațională este una variată, astfel încât cei interesați de continuarea studiilor la nivel universitar, precum și cei care doresc să se specializeze într-o anumită direcție, să aibă la dispoziție programele necesare. Societatea are nevoie de profesioniști, iar UVVG asigură această formare prin cadre didactice bine pregătite și prin dotări la standarde ridicate atât în Arad cât și în extensiile noastre din Sebiș, Baia Mare, Satu Mare, Marghita și Zalău. Atât eu, cât și întreaga comunitate academică pe care o reprezint, le doresc viitorilor studenți mult curaj în a-și urma visul și mult succes la toate examenele vieții”, a declarat prof. univ. dr. habil. Coralia Adina Cotoraci, rector al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

  Oferta pentru anul universitar 2024 – 2025 este:

  MEDICINĂ, în română, engleză și franceză, 4 programe de licență și 3 programe de masterat (dintre care 1 în limba engleză), studii de doctorat și rezidențiat

  FARMACIE, cu 2 programe de licență

  STOMATOLOGIE, cu 2 programe de licență și cursuri de educație medicală continuă

  ȘTIINTE JURIDICE (DREPT), cu 2 programe de licență și 2 de master

  ȘTIINȚE ECONOMICE, INFORMATICĂ ȘI INGINERIE, cu 6 programe de licență, 4 de masterat

  ȘTIINȚE SOCIO-UMANE, EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT, cu 8 programe de studii de licență și 3 de masterat

  Pentru cei care încă nu au luat o decizie finală privind drumul profesional pe care vor să îl urmeze, specialiștii UVVG oferă consiliere în acest sens.

  Reprezentanții universității stau la dispoziția celor interesați cu toate informațiile necesare înscrierii, de luni până vineri între orele 8:00 – 17:00. Bdul Revoluției nr 94.

  Detaliile despre înscrieri pot fi obținute de asemenea și pe site-ul Inscriere Online – Admitere 2024 (uvvg.ro)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.