Încă 5 noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 la Arad, în ultimele 24 de ore

  de Raluca Medeleanu | 13 iulie 2020, 1:05 PM | Coronavirus | Sănătate | Știri Arad

  0

  Potrivit raportului oficial întocmit de Grupul de Comunicare Strategică, numărul total de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 pe raza județului Arad, de la începutul pandemiei și până astăzi se ridică la 719, asta însemnând 5 noi îmbolnăviri raportate în ultimele 24 de ore. La nivel național, pentru același interval de 24 de ore, au fost raportate 413 cazuri noi.

  Consiliul Județean Arad informează că la nivelul județului Arad sunt pregătite secțiile suport pentru primirea pacienților – Spitalul TBC, secția de Boli Profesionale (Spitalul Municipal), secții-tampon Fizioterapia de la Spitalul Municipal, clinica Promagistica (fostul Laser), Chirurgie II (pentru cazurile chirurgicale), saloane tampon la Cardiologie, Neurologie, Psihiatrie, Obstetrică-Ginecologie, Boli Infecțioase Copii, ATI 1 și ATI 2. De asemenea, este ținut în rezervă Spitalul de Campanie amenajat la Expo Arad Internațional.

  Responsabilii cu situația Covid-19 de la Arad se vor întruni într-o ședință operativă pentru a discuta despre rezerva de materiale medicale, echipamente de protecție, reactivare secțiilor pregătite pentru pacienții Covid-19, situația epidemiologică determinată de tratarea la domiciliu a bolnavilor care refuză spitalizarea, în vederea prevenirii răspândirii bolii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.