S-a ales Papa pe ștrand! Papalitatea a renunțat la tradiționala locație de la Vatican pentru alegerea papei, iar ștrandul va deveni o Mecca pentru pelerini

  de Mihai Todoca | 9 iulie 2020, 10:23 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Ionuț Tănase)

  Un fum alb și gros a ajuns să inunde zona ștrandului și pasarelei peste Mureș, aducând aminte de fumul alb de la Vatican atunci când se anunță: S-a ales Papa!

  Operațiunea nu face parte din procedura de dezinsecție, demarată de Primărie. Așa cum au transmis într-un comunicat remis azi presei, cei de la Primărie vor demara o acțiune de dezinsecție „şi prima de deratizare din acest an,  pe domeniul public şi privat. Tratamentul de dezinsecţie se va aplica în perioada 13 -14 iulie 2020, între orele 22:00 -06:00, iar cel de deratizare, în aceleași zile, dar între orele 10:00 -17:00. Ambele tratamente se vor aplica în funcţie de condiţiile meteorologice.”

  În ceea ce privește fumul alb și dens de pe ștrand, se pare că responsabil de acesta se face Reconsul, care are o acțiune independentă de cei de la Primărie și stropesc împotriva țânțarilor.

  Acțiunea, chiar dacă este un mic inconvenient pentru moment, vine în beneficiul arădenilor care, având în vedere canicula de mâine, vor ajunge pe ștrand pentru a se răcori, iar seara nu vor fi atacați de țânțari… să sperăm că va ține stropirea.

  Cei care se relaxau la o bere pe una din terasele de pe ștrand, au început să se joace de-a v-ați-ascunselea, fumul dens inundând terasele, în timp ce alții au ales să joace Marco! Polo!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.