joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Scumpiri la Ryanair. Cu cât vor crește prețurile la bilete

  de - | 2 februarie 2023, 8:20 AM | Internaţional

  0

  Preţul biletelor de avion vândute de compania aeriană low-cost Ryanair ar urma să crească cu 5-10% la vară, comparativ cu 2022, într-un context de inflaţie ridicată, a declarat miercuri directorul general Michael O’Leary, informează AFP, potrivit Agerpres.

  „Cred că în vara acestui an preţul biletelor va creşte cu 5 până la 10% comparativ cu vara trecută”, într-un context internaţional în care nu vor avea loc evenimente deosebite, a explicat Michael O’Leary la o conferinţă organizată la Lisabona.

  O’Leary a mai spus că Ryanair mizează pe o creştere puternică pentru la vară, graţie în special pieţei asiatice, după ridicarea restricţiilor sanitare în China, dar şi clienţilor americani care profită de un dolar puternic.

  Anterior, Ryanair a raportat un profit net de 211 milioane de euro pentru cel de al treilea trimestru al exerciţiului fiscal 2022/2023, graţie revenirii cererii pentru călătoriile cu avionul, în special în perioada sărbătorilor de sfârşit de an, faţă de pierderi de 96 milioane de euro în perioada similară a anului trecut.

  Ryanair Holdings plc este cel mai mare grup de companii aeriene din Europa şi compania-mamă a Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda şi Malta Air. Companiile din portofoliul Ryanair Holdings conectează peste 40 de ţări. Ryanair operează mai mult de 2.500 de zboruri zilnice de pe 230 de aeroporturi.

  sursa: stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.