Rusia a intensificat războiul informațional împotriva Occidentului – susține George Maior, fostul director SRI

  de Special Arad | 16 aprilie 2015, 9:11 AM | Naţional

  0

  Fostul director al Serviciului Român de Informații (SRI), George Maior, a avertizat că Rusia a intensificat războiul informaţional împotriva Occidentului.

  A făcut această declaraţie într-o postare pe blogul Financial Times, în care a pledat pentru o nouă strategie de securitate a Uniunii Europene şi NATO.

  El a insistat că ameninţarea rusă e mai gravă decât se estima iniţial, preluând declaraţia directorului serviciilor de informaţii americane. E un semnal de alarmă că hackerii ruşi au reuşit să acceseze reţelele informatice ale Departamentului de Stat, iar SUA şi NATO trebuie să dezvolte sisteme mai eficiente de contracarare a acestei ameninţări.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.