joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rugbiul își face planuri pentru septembrie. CSU Arad va avea de jucat șapte partide

  de Dan Lazăr | 15 mai 2020, 9:12 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, afirmă că nicio echipă de rugby nu va reîncepe deocamdată pregătirea sportivilor. Conform fostului șef de la COSR, cluburile din sportul cu balonul oval nu au puterea financiară de a respecta condiţiile de cantonament impuse de Ministerul Tineretului şi Sportului.

  „Noi am propus ministerului să începem SuperLiga undeva în septembrie. Nu vrem să îngheţăm competiţia, pentru că avem timp să jucăm. Dorim ca până la finalul anului să încheiem toate campionatele, iar anul viitor să schimbăm structura de campionat, să înceapă primăvara devreme şi să se termine în toamnă târziu. Cred că putem face lucrul acesta”, spune Alin Petrache.

  CS Universitatea Arad ocupă locul şase la finele turului din Divizia Națională de rugby – al doilea eşalon valoric -, iar în toamnă va înfrunta echipele: CS Năvodari (acasă), RC Gura Humorului (deplasare), Știința Petroșani (a), CSM Bucovina Suceava (d), RC Bârlad (a), RC Grivița București (a) și CSM Galați (d).
  Rugbiul face parte dintre sporturile cu cel mai ridicat grad de risc la coronavirus, alături de box, baschet, volei de sală sau squash.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.