vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  O sportivă legitimată la CSU Arad debutează, astăzi, la Europenele de atletism de la Roma

  de Dan Lazăr | 7 iunie 2024, 11:16 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Pe stadionul olimpic din Roma, începe, astăzi, a 26-a ediție a Campionatelor Europene de atletism, competiție programată să se desfășoare până în 12 iunie. Escală de maximă importanță în zborul spre Paris, unde se vor desfășura Jocurile Olimpice, anunță Federația Română de Atletism. Și să nu uităm că biletele pentru capitala Franței se mai pot câștiga până la data de 30 iunie.

  Lotul României cuprinde 23 de atleți (15 la feminin și 8 la masculin), iar printre tricolori se numără și Diana Lătărețu, care va concura chiar în această seară, ora 19:35, în cadrul probei de 20 de kilometri marș.

  Originară din Craiova, sportiva în vârstă de 21 de ani este legitimată la CS Universitatea Arad (Gabriela Ustabacieff) și CSM Craiova (antrenor Gabriel Boga), iar zilele trecute a devenit dublu vicecampioană națională, tineret și senioare, la 10 kilometri marș.

  Citește și: Atleta Diana Lătărețu reprezintă România la Campionatul Mondial de marș pe echipe din Turcia

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.