sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Royal Steps a celebrat frumusețea mișcării printr-o gală de excepție

  de Raluca Medeleanu | 19 decembrie 2014, 4:54 PM | Cultură | Recomandările editorilor | Video

  0

  ”Dansul este cea mai frumoasã artã, pentru cã el nu este traducerea sau abstractizarea vieții; el este viața însãși” (Havelock Ellis).

  Dansul – emoție, senzualitate, vibrație, celebrare a frumosului. Dansul este limbajul trupului. Cea de-a doua ediție a Galei de Dans organizată de Royal Steps, ieri seară, la Salonul Premiere din Arad, nu a dus lipsă de asta. Ea a transmis părinților, bunicilor și prietenilor din publicul prezent, bucuria de a vedea cu proprii ochi talentul incontestabil de care au dat dovadă membrii Clubului.

  Vals lent, jive, cha cha, sau passo doble – indiferent de stilul muzical care se propaga din difuzoare, picioarele copiilor au urmat ritmul, executând pașii cu brio.

  Echipa de dans al Clubului este cu vechime în Arad și este formată din copii cu vârstele cuprinse între 4 și 17 ani, dintre care foarte mulți au obținut, de-a lungul timpului, locurile I și al II-lea la peste 100 de concursuri naționale.

  Alături de dansatori au fost antrenorii Andreea Telecan, Patrik Haizer și instructorul Mark Avram, care le-au oferit, cu ocazia Sărbătorilor, fiecărui membru câte o diplomă de apreciere. Prezentatorul evenimentului a fost Bogdan Sasu, care a fost, în trecut, elev la Royal Steps, și care, în cadrul Galei, a făcut la rândul lui o demonstrație de dans, luând publicul prin surprindere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.