marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Zece premii de locul I pentru Palatul Copiilor, la Concursul Internațional de Dans din Serbia

  de Special Arad | 25 martie 2015, 12:29 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Palatul Copiilor Arad a obţinut zece locuri I la Concursul Internaţional de Dans „Grand Prix 2015”, desfășurat recent în Subotica – Serbia.

  În jur de 700 de copii au concurat la această competiţie cunoscută pe plan internaţional. „ Palatul Copiilor a participat la concurs alături de trupe valoroase din Macedonia, Ungaria, Serbia și Bosnia. Copiii au avut o prestație foarte bună apreciată pe măsură de către juriu”, ne-a spus Ioana Lung, directorul Palatului Copiilor Arad

  Podiumul ocupat de Arad

  Trupa de dans sportiv Azucar (clasele V-VIII şi IX-XII), coordonată de prof. Ioana Lung, a urcat de patru ori pe prima treaptă a podiumului la categoriile standard şi swing iar formaţiile de dans modern Baby Star, Stil şi Mirabela coordonate de prof. Mirela Cosma, au obţinut şase locuri întâi la dans modern şi fantezie coregrafică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.