vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Românca Ana Ularu, alături de Tom Hanks în filmul „Inferno”

  de - | 7 septembrie 2015, 4:13 PM | Film

  0

  Actrița Ana Ularu va juca, alături de celebrul Tom Hanks, în pelicula “Inferno”, o adaptare cinematografică după cartea cu același nume, semnată de Dan Brown, autorul  cărților „Codul lui Da vinci” și „Inger și demon”.

  Ana Ularu a fost aleasă pentru rolul unui agent din Florența, pe nume Vayentha, care primește ordin să-l urmărească pe profesorul Robert Langdon, interpretat de Tom Hanks.

  Actrița română are numai cuvinte de laudă la adresa colegului său de platou Tom Hanks.

   “Pe cât de minunat vi l-ațI imagina, plus încă 50%”, îl caracterizează Ana pe starul de la Hollywood, scrie site-ul stirileprotv

  “Am fost invitată și la ziua lui de naștere. I-am făcut cadou o mașină de scris din 1952, pentru că face colecție. I-a plăcut foarte mult”, a adăugat actrița.

  Ana nu este străină de lumea Hollywood-ului. Ana Ularu a jucat anul trecut în „Serena” alături de Jennifer Lawrence și de carismaticul Bradley Cooper.

  La 29 de ani, actița din România este extrem de bine cotată după ce a apărut în „Tinerețe fără bătrânețe” a lui Francis Ford Coppola, sau în „The Borgias”, de Neil Jordan.

  Până la apariția filmului “Inferno”, o putem vedea pe Ana pe scenele teatrelor din București.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.