miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Thrillerul „Siberia”, cu Keanu Reeves şi actriţa româncă Ana Ularu, are premiera în SUA

  de Special Arad | 14 iulie 2018, 9:20 AM | Film

  1

  Thrillerul „Siberia”, de Matthew Ross, cu Keanu Reeves în rolul principal şi în care joacă şi actriţa româncă Ana Ularu, are premiera vineri în cinematografele din America de Nord.

  În centrul acţiunii se află Lucas Hill (Reeves), un comerciant de diamante american. După ce partenerul său dispare în mod inexplicabil, Hill porneşte pe urmele acestuia, în Rusia, având drept paravan vânzarea unor diamante rare, de origine îndoielnică. Este vrăjit, însă, de proprietara unei cafenele ruseşti din Siberia, Katya (Ularu). Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsă, se complică lucrurile şi în lumea înşelătoare a traficului de diamante. Ciocnirea celor două lumi îl aduce pe erou într-o situaţie fără ieşire, potrivit sinopsisului de pe cinemagia.ro.

  Pentru Ana Ularu, scenariul demonstrează complexitatea relaţiilor.

  „Cred că am fost interesată să am pe cineva care să spună o istorie ca asta, o poveste de dragoste neobişnuită, care nu implică lucruri care funcţionează sau mici breşe„, a declarat aceasta pentru The Hollywood Reporter.

  „Implică pe cineva care trece prin tot acest haos, tot acest iad şi sfârşeşte tot prin a iubi acea persoană”, a mai spus Ularu.

  Actriţa Ana Ularu nu se află la primul rol într-un film străin. Ea a mai jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper în „Serena” (2014) şi alături de Tom Hanks în „Inferno” (2016). În 2017 publicul a putut să o vadă în serialul de televiziune „Emerald City”.

  De-a lungul carierei, actriţa a jucat, printre altele, în peliculele „Italiencele” (2004), de Napoleon Helmis, „Turkey Girl” (2005), de Cristian Mungiu, scurtmetraj parte din filmul colectiv „Obiecte pierdute/ Lost and Found”, „Hârtia va fi albastră” (2006), de Radu Muntean, şi „Tinereţe fără tinereţe” (2007), al lui Francis Ford Coppola.

  Totodată, în 2011, a primit trofeul Boccalino – premiul criticii elveţiene pentru cea mai bună actriţă, la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, pentru rolul din „Periferic” (2010), de Bogdan George Apetri, iar în 2012, trofeul Shooting Stars, Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

  Sursa foto: Pro Cinema

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am vazut filmul mediocru să nu spun slab povestea se învârte în jurul cozii până devine plictisitoare acțiunea lipsește cu desăvârșire, românca joacă bine dar i-au atribuit un rol de tipic est europeană( să nu spun aproape prostituată) impresionată de personajul principal doar pt ca e american.
   Per total aveți și nota de pe IMDb care e 5.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.