Roman Norbert, tânărul salvator lovit la cap de un oblon la Pecica, are nevoie de ajutor

  de Special Arad | 25 March 2023, 1:57 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Roman Norbert, tânărul șofer de Ambulanță care a fost lovit de oblonul de 400 kg al unui camion la Pecica, în 15 martie, are nevoie de ajutor.

  În acea zi, tânărul dorea să desfacă oblonul unei bene plină cu pământ și, din cauză că era blocat într-o parte, s-a chinuit să îl desfacă, însă acesta i-a căzut în cap.

  Roman Norbert are 31 de ani și a salvat numeroase vieți, fiind șofer pe ambulanță. El este și tăticul unui copil de 3 ani, iar acum familia se vede nevoită să facă apel la bunătatea oamenilor, ca de data aceasta să poată fi el salvat. Costurile sunt mult prea mari pentru îngrijirile medicale care trebuie efectuate în străinătate.

  Tatăl lui a postat următorul mesaj pe Facebook:

  „Dragi prieteni, după cum probabil mulți ați aflat deja… Roman Norbert, 31 de ani, tată a unui copil de 3 ani și 7 luni, a suferit un grav accident în urma cu câteva zile. Pentru că urmează să fie transportat în străinătate pentru îngrijiri medicale și tratament, vă rog pe cei care puteți să îl ajutați cu o sumă de bani, vă pun la dispoziție un număr de cont la Banca Transilvania.

  Vă mulțumesc din suflet.

  Octavian Roman (tatăl lui Norbi)”.

  Pentru cine dorește să vină în sprijin încercatei familii, o pot face cu donații în următorul cont:
  IBAN: RO32BTRLRONCRT0280752001
  Moneda: RON
  SWIFT: BTRLRO22

  Contul este deschis pe numele: Roman Octavian.

   

  •  Citește și: Tânăr din Pecica, în stare critică după ce i-a căzut pe cap un oblon de 400 de kilograme, al unui camion • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.