duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Român condamnat la 300 ani de închisoare, după ce a violat zeci de fetițe. E considerat cel mai periculos agresor sexual din Spania

  de - | 16 martie 2022, 4:51 PM | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un bărbat de origine română, însurat, cu copii, identificat drept Dumitru R.N. şi considerat cel mai periculos agresor sexual din Spania, a fost condamnat miercuri la aproape 300 de ani de închisoare.

  Românul va executa însă un maximum de 20 de ani, după ce a recunoscut că a abuzat sexual de 23 de fetiţe cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, a înregistrat abuzurile şi le-a difuzat online, relatează EFE. Fetițele erau de origine română, din comunitatea dintr-o localitate apropiată de Madrid.

  Dumitru R.N. a fost arestat în 2018 după ce poliţia australiană a pus la dispoziţia autorităţilor spaniole o bază de date cu abuzuri asupra minorilor care includea şi înregistrări din Spania.

  Potrivit Europa Press, anchetatorii au declarat în cadrul procesului că acesta este unul dintre cele mai grave cazuri de pedofilie cu care au avut de-a face, în contextul numărului mare de victime şi al cantităţii uriaşe de imagini pornografice pe care bărbatul le deţinea.

  Sursa: stirileprotv.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.