duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rezultat remarcabil: arădeanul Roland Unterweger a câștigat Maratonul Vinului, la Heuvelland, în Belgia

  de Alin Olteanu | 4 iunie 2023, 3:27 PM | Sport

  2

  (foto: Arhivă Special Arad)

  Un rezultat senzațional în special pentru el, dar și pentru noi arădenii, a obținut astăzi arădeanul Roland Unterweger. De Rusalli, duminică, în Belgia, la Heuvelland, la Maratonul Vinului, Roland Unterweger a trecut primul linia de sosire.

  A avut un debut de cursă foarte bun, la km 18 fiind pe locul 3, la doar o secundă în spatele alergătorului de pe locul 2. La kilometrul 33 se afla deja pe locul I, cu șase minute înaintea locului al doilea.

  Până la final, Roland Unterweger nu a mai cedat, clasându-se primul, cu aproximativ 11 minute înaintea locului al doilea, un belgian. De altfel, până la locul al 15 -lea, doar belgieni s-au clasat pe podium, așa cum se poate observa din imaginea următoare:

  UNTERWEGER

  Citește și: Amatorul de succese! Roland Unterweger, medaliat mondial după ce a „înghițit” 50 de kilometri cu zâmbetul pe buze (Foto)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.