miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ricky și Ion se-nsoară, Falcă-n ochi… se gheară! Holurile Primăriei s-au crăpat la auzul veștii

  de Mihai Todoca | 21 noiembrie 2016, 5:49 PM | Pamflet

  5

  Dis de dimineață, Ghiță Falcă s-a trezit binedispus, nu înainte de a-și spune rugăciunea cea întru Domnul, încheiată cu „dă, Doamne, să nu-i văd pe stradă azi pe Gheorghe cu Ion pupându-se, că mă apucă dracii și cine știe ce mai debitez la emisiunea LIVE de pe Gândul. Mă apucă macroeconomia și alți termeni, ceva biscuiți și semințe din Bulgaria”. Dar a simțit el ceva, a văzut el în zațul de la cafea că astrele îi sunt potrivnice. Încă de dimineață…

  Din păcate pentru al nost’ primar, Ricky Martin i-a dat cu flit preacredinciosului și cu lacrimi de emoție i-a spus „YES” lui Jwan Yosef. (Știrea aici) Gata! S-a terminat cu concertele lui Ricky în Arad, nu că ar fi fost în plan dar mai trăgeau speranță domn’șoarele de pe la noi că vor ajunge să îl vadă până nu se dă pe brazdă…

  Se pare că vestea nu i-a picat foarte bine lui Ghiță Falcă. O dată ajuns la emisiunea de la Gândul, a dat-o în biscuiți. „Adică românul nu mai poate să facă biscuiți? Nu mai poate să facă forme” (citat aproximativ). Gata, Ghiță, s-au dus și formele și reformele. Nu ne mai uităm la partenera de viață să îi admirăm formele, că nu are.

  Acum la partenerul de viață urmărim altceva, să știe să facă biscuiți. Păi nu asta a spus? Nu asta îl doare? Românul nu mai știe să facă biscuiți. Probabil de la homosexualii ăștia… Of, of, cum ne crucim noi. Și câte locuri de muncă a făcut Ghiță, i-a adus de prin Teleorman și Târgul Măgurele…

  Pentru asta îl felicităm pe micul nostru explorator, a găsit un oraș în România de care nu a auzit nimeni. Primăria este scufundată în scrisori de la Magellan, Cortes, Vasco Da Gama, Marco Polo și Amerigo Vespucci în care era exprimată cea mai adâncă apreciere față de micul explorator. Din păcate, Columbus nu i-a trimis nimic, nici măcar un curcan făcut din biscuiți. Eh, ăsta e un heităr, tot timpul a fost mai cu nasul pe sus.

  România, da’ fără homosexuali, ÎNAINTE!

  Ricky, tu chiar nu iubești Aradul?

  ricki-2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Nu-i așa că-i mai bine să trăiască copilul pe stradă, în brațele jegoase ale uneia ce umblă cu punga, ca tu să-ți poți arăta milostenia aruncându-i din mers un leu? Sau copilul să fie crescut în familia tradițională de un tată violent, bețiv și mincinos. De un homofob lipsit de morală, membru de ”vază” al comunității de pocniți ce-l votează ”disciplinat” pe falcă, abonat la furatul banului public ce parchează doar pe treceri de pietoni și piste de biciclete? Da … toți ăștia sunt mult mai calificați să devină părinți fiindcă măncă mici și beau bere, se scarpină la biluțe ostentativ în ”văzul lumii”, se pișă din picioare pe pereți și fac bani ducând fete la produs?

    Doi oameni trebuie neapărat să-ți ceară ție permisiune să se iubească? Ce te califică pe tine să decizi ce este o conduită permisă și ce nu, pe o stradă din Arad?

    Cine pe Cine Iubește nu este determinant pe cine apără, cei ce înțeleg că ”Toți oameni sunt egali” și au Dreptul la o viață așa cum își doresc să și-o croiască. Așa cum aceștia sunt nevoiți să accepte că există și unii ca tine, … ”tradițional cu drepturi”.

    +6 voturi
    +1
    -1
  1. Apropo la reacția HOMOFOBILOR ce apără FAMILIA TRADIȚIONALĂ!!!!
   falcăăăăăăăăăăăăă … pe unde ”înoți” se vede și aude?

   „Again and again Ellen DeGeneres has shown us that a single individual can make the world a more fun, more open, and more loving place so long as we just keep swimming.” – Barack Obama.
   http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38073567

   Tot Președintele Obama a mai spus:

   ”Este ușor să uităm azi, când am evoluat atât de mult, cât de mult curaj i-a trebuit lui Ellen să-și recunoască orientarea sexuală ca persoană publică acum 20 de ani.”
   http://www.vulture.com/2016/11/ellen-cries-obama-medal-of-freedom-video.html

   România în ce EPOCĂ istorică se situează?
   De ce nu există Curaj Civil să apărăm deschis Drepturile Omului și Constituția României ce spune:

   ART. 4
   Unitatea poporului si egalitatea între cetățeni
   (1) Statul are ca fundament unitatea poporului român și solidaritatea cetățenilor săi.
   (2) Romania este patria comună și indivizibilă a tuturor cetățenilor săi, fără deosebire de rasă, de naționalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenență politică, de avere sau de origine socială.

   Atenție Homofobilor! … A TUTUROR CETĂȚENILOR …
   Cu alte cuvinte suntem toți egali și trebuie să fim respectați. Eu vă respect ”Opinia” … doar dacă nu încercați să vă Dictați Opinia ca o Obligație prin Modificarea Constituției, pe Falsul Motiv al unei Amenințări Artificiale Inexistente!

   falcăăăăăăăă … rușine!!!!

   Liberalismul Adevărat a fost ONORAT de aceste declarații ale Președintelui Obama. TOLERANȚA față de comunitatea gay, este un Curaj Politic ce vouă vă lipsește. Voi nu sunteți Liberali ci niște Populiști ordinari. Niște Cameleoni fără Coloană Vertebrală.

   Noi adevărații liberali aplaudăm gestul lui Obama.
   Voi aveți curaj să o faceți?

   Și ție personal ”anonimule”: – Ce crezi tu cam ce educație primesc copiii crescuți de milioanele de Ellen? Sau de Eltoni? Crezi că vor ieșii pe stradă să-ti dea în cap pentru opiniile tale? Ceea ce fac mulți de aceeași opinie cu tine?

   Cultivați Ura față de niște români ce nu v-au spus nici ”dute-n colo”. Fasciștilor!

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Într-un cuvant:gretosi! Cat despre voi astia care le luați apărarea, sunteti exact ca si ei. Nici pe voi nu va califica nimic, sa criticati persoanele care-i blamează pe acești anormali. Este contra naturii sa fii homosexual, sunt anomalii genetice care duc la aceasta orientare sexuală. Nu e nimeni homofob, ei au un tupeu fantastic, atat. De aici si criticile aferente. Ii vedem toată ziua cum latră dupa drepturi dupa te miri ce aberații, nu se feresc sa se lingă la propriu in public, deși, repet, sunt anormali. Nu ar avea nimeni nimic cu ei daca s-ar comporta normal in public. Însă ei, in gretosenia lor, cand se știu in centrul atenției, bravează si joaca un teatru penal, spunând despre noi ca suntem ridicoli, inapoiati etc. Nu, „dragelor”, voi sunteti excepția de la regula, voi sunteti cei care acționați prin orice mijloace împotriva firii umane. Voi sunteti cei cu tupeu, neobrazati si inapoiati. Fiți mai putin aroganți, fiți mai in băncuțele voastre si poate, poate, o sa conviețuim cumva in liniște.

   0 voturi
   +1
   -1
   • ”…daca s-ar comporta normal in public.”
    Ce este pentru tine un ”comportament normal”?
    Și care ar fi un ”comportament normal” pentru doi oameni care se iubesc?

    ”…împotriva firii umane.”
    Care este ”firea umană” de care vorbești?

    ”Fiți mai putin aroganți, fiți mai in băncuțele voastre si poate, poate, o sa conviețuim cumva in liniște.”

    Asta este și opinia mea pațial. Îmi doresc să ”conviețuiesc în liniște” cu toți membrii societății, fără să fiu nevoit să mă explic de fiecare dată unora ca tine care consideră că niște oameni ce nu folosec violența, dar au ales să trăiască în afara ”tradiționalului”, să fie numiți ”GREȚOȘI”, doar findcă acestia nu sunt pe gustul, de ex. al tău.
    Ei nu sunt, în marea lor majoritate niște Exihibiționiști, … dar voi condamnați întregul grup prin prisma unei minorități nereprezentative.

    Democrația ori o accepți in toatalitatea ei, ori nu!

    Fundația societăților democratice actuale au ca punct de plecare ”Declarația Univesală a Drepturilor OMULUI”.
    Ori dacă acest concept este NECUNOSCUT de cei ce tot pe baza acestui principiu au dreptul să-și exprime liber punctul de vedere, este fără sens să porți un Dialog.
    Îți recomand prietenește să citești această … Declarație a drepturilor Omului, … și mai apoi pe marginea ei putem discuta.

    Pâna atunci ”Greața” ta mă face să-mi fie rușine că sunt român.

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.