Revenire spectaculoasă pentru Halep. Joacă semifinală la Toronto!

  de - | 15 august 2015, 9:00 AM | Sport

  0

  A treia jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep, a acces în semifinalele turneului WTA de la Toronto, după ce a trecut de poloneza Agnieszka Radwanska în trei seturi.

  Simona Halep a suferit enorm în sfertul cu Radwanska, pierzând primul set la zero. În mod nesperat după dezastrul din primul set, Halep a reuşit însă să revină spectaculos şi a obţinut o victorie uriaşă.

  În primul set, Simona Halep nu a reuşit să îşi impună jocul, a făcut foarte multe greşeli neforţate şi a avut vizibile probleme de concentrare. Drept urmare, a pierdut setul la zero, în doar 24 de minute.

  Simona Halep a început şi setul doi cu game pierdut, însă apoi a reuşit să îşi câştige serviciul şi să egaleze la 1-1. Primul game câştigat de Halep a venit după 35 de minute de joc, iar apoi a venit în sfârşit şi break-ul.

  La 3-2, Radwanska a avut trei mingi de break şi şansa să egaleze, însă Simona a reuşit să le salveze pe toate şi să egaleze la 40. Au urmat două noi mingi de break pentru poloneză, dar dacă pe prima Simona a reuşit să o salveze eroic, la a doua Radwanska a reuşit să se impună.

  În game-ul următor, românca a revenit în avantaj pe serviciul adversarei şi s-a desprins la 5-3 cu un game câştigat la zero. Simona a câştigat setul al doilea chiar pe serviciul polonezei şi şi-a asigurat intrarea pe propriul serviciu în setul decisiv.

  Halep a început bine setul al treilea, cu serviciu câştigat şi un break, iar apoi s-a desprins la 3-0 după ce a salvat două mingi de break. Românca a continuat cu parcursul extraordinar şi a ajuns la 5-0, moment în care Radwanska a câştigat şi ea pe propriul serviciu.

  Halep, a doua favorită a competiției din Canada, a avut nevoie de 2 ore și 23 minute de joc pentru a se impune în fața lui Kerber, cap de serie numărul 13 la Toronto.

  Accederea în faza sferturilor de finală îi asigură reprezentantei țării noastre un cec în valoare de 52.380 de dolari și 190 de puncte WTA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.