duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Restricțiile Covid, ridicate pentru spațiile din interior în New York. Măștile rămân obligatorii în școli, spitale și mijloacele de transport în comun

  de - | 10 februarie 2022, 8:38 AM | Internaţional

  0

  Harriet's Rooftop & Lounge (foto: Conde Nast Traveler)

  În urmă cu două luni, autoritățile au impus companiilor să ceară clienților dovada vaccinării sau să poarte măști în interior, fiind exceptate de la măsură localurile care servesc băuturi și mâncare. Astăzi, guvernatorul statului a anunțat că restricțiile vor fi ridicate, dar rămâne obligatorie purtarea măștii de protecție în școli, instituții de îngrijire a copiilor, spitale, case de bătrâni și în transportul public, scrie Biziday, citând CNN.

  Relaxarea măsurilor vine în contextul în care valul Omicron, care a cuprins SUA în ultimele luni, a început să se retragă. O serie de state din nord-est, cu rate ridicate de vaccinare, inclusiv Massachusetts, New Jersey, Delaware, au stabilit termene pentru eliminarea obligativității purtării măștilor de protecție în școli.

  Departamentul de sănătate din Oregon a anunțat că statul va elimina cerințele generale privind măștile pentru locurile publice interioare cel târziu până pe 31 martie. Guvernatorul Californiei Gavin Newsom a anunțat măsuri similare începând cu 15 februarie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.