Restricțiile ajung la final în Hubei, China

  de Special Arad | 25 martie 2020, 8:16 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  China a ridicat miercuri restricțiile drastice pentru câteva luni în provincia Hubei, o provincie din centrul Chinei unde se află orașul Wuhan, care a fost epicentrul epidemiei de coronavirus care ucis peste 18.000 de oameni din întreaga lume din decembrie, potrivit AFP.

  Nici un caz de contaminare locală nu a fost detectat în 24 de ore în țară, dar 47 de cazuri „importate” din străinătate au fost identificate în această perioadă, au declarat autoritățile chineze.

  Majoritatea dintre ei sunt muncitori chinezi care se întorc acasă, potrivit Ministerului Afacerilor Externe.

  Oficialitățile chineze au declarat marți că izolarea a peste 50 de milioane de oameni din Hubei va fi înlăturată, oferindu-le posibilitatea de a se deplasa dacă sunt în stare bună de sănătate. Unele aeroporturi și gări s-au redeschis deja.

  În Wuhan, restricțiile se vor ridica pe 8 aprilie, dată începând cu care oamenii vor putea să călătorească folosind un cod de sănătate. Orașul este în carantină din 23 ianuarie.

  sursa: Hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.