Arena Francisc Neuman cedează din toate încheieturile! „E o rușine”

  de Lucian Dănilă | 4 December 2022, 7:45 PM | Sport | Topic special

  5

  S-au scris multe despre disfuncționalitățile de pe Arena Francisc Neuman. Încă de la inaugurarea sa, vestiarele echipelor au fost inundate. Au urmate alte episoade în care chiar antrenorul clubului dădea cu mătura pe la sala de conferință pentru că apa era peste glezne, atât în zona sălii, cât și pe holuri și în vestiare.

  Despre problema gazonului nici nu mai aducem vorba, pentru că Aradul s-a făcut din nou de râs după imaginile televizate de la partida – și așa de tristă amintire – cu Sepsi.

  Degivrarea nu funcționează, drenajul nici nu există, arena nu a fost închisă astfel că vântul bate precum pe câmp. La tribuna oficială, dintr-o eroare de proiectare, nu se pot deschide geamurile.

  arena 1

  Peste toate acestea, au apărut probleme și la Tribuna a II-a, Tribuna Gioni Broșovszki. „Eu si cei de lângă mine stăm cu picioarele în apă, iar afară nu plouă. E o țeavă spartă si nu se face nimic. Rușine! Doresc să se facă văzut cum arată. Am două abonamente acolo tribuna ll, rândul 10, locuri 2 și 3”, ne-a scris Ciprian, un suporter al echipei UTA.

  Inaugurată în urmă cu doi ani, arena pare deja una ieșită din uz, una „bătrână”, o construcție făcută de mântuială la care problemele apar aproape săptămânal.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.