Restricții de circulație pe DN69 Timișoara – Arad

  de Special Arad | 24 March 2023, 11:52 AM | Regional | Știri Arad

  0

  (foto: CNAIR)

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță șoferii că se circulă cu restricții pe DN69 Timișoara – Arad.

  Restricțiile sunt valabile după cum urmează:

  🟠 Pentru executarea lucrărilor de consolidare la podul peste pârâul Bega Veche, pe drumul național spre Orțișoara, după cu drumul județean spre Sânandrei, s-a montat semafor temporar.
  🟠 Astăzi încep lucrări de demolare a betonului de pantă până la nivelul grinzilor, ulterior se va executa o placă de suprabetonare care să asigure montarea parapetului de siguranță și a parapetului pietonal.
  🟠 Se vor executa și lucrări de consolidare a grinzilor existente, la infrastructuri procedurile tehnologice fiind de durată.
  🟠 Prin execuția lucrărilor se asigură sporirea capacității portante a podului și va crește durata de exploatare a acestuia.

  Citește și: „Stop Camion”. TIR-urile vor fi blocate la intrarea în Ungaria timp de o zi

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.