Reprezentanții USR, PNL și UDMR au decis să nu facă alianțe cu PSD

  de - | 3 octombrie 2020, 6:04 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ca răspuns la propunerea avansată de dimineață de USR PLUS, astăzi a avut loc o primă întâlnire în sala Regina Maria a Palatului Administrativ, la care au participat trei dintre partidele cu reprezentare în consiliul local arădean: PNL, USR PLUS și UDMR.

  Reprezentanții acestor formațiuni au enunțat propriile condiții referitoare la viitoarea formulă executivă și legislativă locală și au convenit asupra mai multor puncte.  Pentru început, s-a agreat că Aradul are nevoie de formarea unei majorități cât mai largi, cu participarea celor trei partide prezente. Orașul nostru are o bogată istorie, în care s-a dovedit că atât diversitatea, cât mai ales implicarea comunităților, etnice sau de altă natură, a fost calea spre progres.

  Toate partidele și-au afirmat disponibilitatea de a prelua responsabilități în guvernarea locală și în același timp nu vor face o alianță cu PSD în Arad. S-a convenit că este important ca la aceste întâlniri să participe și reprezentanții PMP, care au fost invitați. Următoarea întâlnire va avea loc duminică, 04.10.2020, în clădirea Palatului Administrativ, de la 15:00.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.