Remember Colectiv. Miting inedit la Arad, la 4 ani de nepăsare

  de Special Arad | 29 October 2019, 10:40 AM | Știri Arad

  2

  „Am aprins deja 3 candele degeaba în memoria celor care au murit arși în tragedia de la Club Colectiv din 30.10.2015. Patru ani mai târziu, totul e la fel și nimic nu s-a schimbat în putregaiul care este sistemul din România”. Miercuri, 30 octombrie, va fi un nou miting de comemorare în Parcul Eminescu, unde se vor aprinde candele în memoria celor pieriți în tragicul incendiu de la Colectiv, dar, de data aceasta, se pregătește și un protest pașnic… axat pe șoc vizual.

  „Anul acesta o să organizăm ceva mai special, pentru că lumea nu trebuie să uite de această tragedie … Vă rugăm pe toți cei care veniți să ne aducem aminte să purtați haine sau bandaje cu urme de ARSURĂ, ca semn de protest pentru 4 ani de nepăsare! Tricouri arse, haine cu urme de arsură sau chiar și bandaje arse, care să imite urme de la răni de arsură, o să aducă aminte publicului de această tragedie.

  Nu vă sfiiți să umblați așa îmbrăcați prin oraș și să invitați trecătorii să vină ca să aducem un gând de compasiune pentru victimele acestei tragedii!

  Avem nevoie și de ajutorul a 5 VOLUNTARI, care să fie disponibili miercuri, 30.10.2019, de la ora 14 până la eveniment. Aceștia urmează să fie machiați profesional pentru a arăta ca și victime ale unui incendiu adevărat. Rolul lor este să umble prin oraș pentru a fi văzuți de publicul larg și a atrage atenția asupra acestei tragedii”, anunță organizatorii, pe pagina de Facebook Colectiv – Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.