Reitan, un tânăr de 16 ani din Șiria, a plecat de acasă și acum este de negăsit

  de - | 25 September 2020, 7:15 PM | Şiria | Știri Arad

  0

  Un tânăr a fost dat dispărut după ce familia acestuia nu a mai putut să dea de el. Se pare că a trecut o zi de când băiatul a plecat de acasă, iar acum polițiștii au început căutările.

  Comunicat: La data de 24 septembrie a. c., CÎRPACI REITAN, de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său de pe raza localității Șiria și până în prezent nu s-a întors.

  Semnalmente: înălțime 1,72 m, constituție atletică, față ovală, păr negru, tuns scurt și ochi căprui.

  Când a fost văzut ultima dată purta un tricou negru, pantaloni jeans negri și șlapi negri.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului sunt rugate să apeleze la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.