Update A dispărut de acasă! Părinții l-au căutat toată noaptea, însă n-au reușit să dea de urmele băiatului

  de Andreea Daniela B. | 23 aprilie 2021, 10:32 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Mihail Marin, în vârstă de doar 14 ani, a plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors.  Acesta locuiește pe raza localității Păuliș și, conform spuselor părinților, se întorsese de curând de la București. Acest lucru îi face să se gândească la faptul că băiatul și-ar fi dorit să plece înapoi, ar fi urcat în tren și probabil a fost dat jos de controlori într-o stație necunoscută. Mai mult, conform polițiștilor, băiatul nu este la prima dispariție. În cursul zilei de ieri, acesta le-a spus părinților că lipsește puțin, însă de atunci nu a mai fost văzut, iar aceștia l-au căutat toată noaptea fără să reușească să îi dea de urme.

  La momentul dispariției, din spusele apropiaților, acesta purta o bluză de trening verde, o pereche de blugi negri și avea ghete maro în picioare.

  Cei care pot să ofere date despre minor sunt rugați să anunțe poliția.

  UPDATE  Băiatul a ajuns în siguranță la București. Acolo a fost întâmpinat de bunicii lui și au fost anunțați părinții.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.