sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rednic: „Mâine decid dacă voi sta sau nu pe bancă cu Universitatea Cluj”

  de Lucian Dănilă | 13 septembrie 2023, 6:36 PM | Sport

  1

  Mircea Rednic se află încă în intervalul celor trei săptămâni de repaus dictat de medici, dar antrenorul participă activ la pregătirea jucătorilor Bătrânei Doamne. El spune că abia după controlul medical de mâine va lua o decizie dacă va sta sau nu pe bancă contra celor de la Universitatea Cluj în meciul de pe arena „Francisc Neuman” care se va disputa vineri de la orele 18.30.

  „Sunt mult mai bine, urmez un tratament cam agresiv și dimineața sunt așa, un pic amețit. Dar în rest e ok, am mai fost și pe blat la antrenamente, am participat doar la exercițiile tactice, la restul am stat ca simplu spion sau supervizor. Mâine am control la ora 14 și voi lua o decizie legată de meciul de vineri, dacă voi sta pe bancă sau aproape de bancă. Mă odihnesc bine, am slăbit vreo 3 kilograme și ceva, analizele sunt foarte bune. Niciodată nu le-am avut așa bune, mai ales că e o luptă cu colesterolul”, spune antrenorul echipei arădene.

  El a amintit că a suferit la meciul pe care UTA l-a pierdut în prelungiri pe terenul celor de la Sepsi. Echipa arădeană a pierdut în urma unui gol marcat de Aganovic în minutul 92 după o lovitură liberă de la 22 de metri.

  „Mi s-a ridicat puțin pulsul. Păcat, meritam acest punct, mai ales după ce s-a întâmplat în joc. Am avut ocazii, nu le-am dat prea multe ocazii, poate ei erau și dezamăgiți după calificarea ratată, iar noi aveam un moral bun că am bătut pe FCSB. În plus, imediat după gol, am avut ocazia foarte mare a lui Albert Stahl, meritam și ar fi fost foarte bine să luăm acel punct. Am văzut prin ziare, pe comentarii că toată lumea a sărit pe Mihai, dar mai vinovat a fost Stanciu.

  El nu avea voie să riște acolo, pentru că la mine zonele sunt clare: de mare risc, de risc și libertate, deci nu era o zonă în care el să riște. Stanciu a pierdut mingea acolo, deja băieții s-au demarcat ca să primească și ne-au surprins. După aceea ce a urmat, e clar, nu mai vreau să analizez. Sunt jucători tineri, trebuie să avem răbdare, să le dăm încredere și sunt sigur că la următoarele meciuri ei vor fi mult mai bine dacă vor înțelege ce trebuie să facă, să nu filosofeze. În primul rând, un jucător tânăr trebuie să alerge și să nu să greșească”, a continuat Rednic.

  Citește și: 

  Ignoră sfaturile medicilor! Rednic a condus antrenamentul de astăzi al echipei UTA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.