miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ignoră sfaturile medicilor! Rednic a condus antrenamentul de astăzi al echipei UTA

  de Lucian Dănilă | 8 septembrie 2023, 3:53 PM | Sport

  0

  În urmă cu o săptămână ieșea din spital după ce a fost supus unei operații pe cord. I s-au montat trei stenturi în urma unui infarct miocardic suferit, cel mai probabil, în timpul partidei cu FCSB. Acum, Rednic ignoră sfaturile medicilor și în ciuda repausului recomandat acesta conduce ședințele de pregătire ale Bătrânei Doamne.

  Este clar că Mircea Rednic nu poate sta departe de fenomen, deși tocmai presiunea generată de rezultatele echipei pe care o antrenează l0au adus probabil în situația de a ajunge la spital. Dacă ieri a stat pe margine și i-a lăsat pe secunzii săi, Sorin Rădoi și Ștefan Boroș, să conducă antrenamentul, astăzi „Puriul” a fost activ ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Medicii i-au recomandat trei săptămâni de repaus total, dar de atunci Rednic a participat la conferința de presă de duminică, iar în ultimele două zile a participat activ la antrenamente.

  UTA va întâlni peste o săptămână pe teren propriu formația Universitatea Cluj.

  „Mircea Rednic a condus, în această dimineață, primul antrenament din iarbă după problemele de sănătate apărute în timpul meciului cu FCSB”, se arată pe pagina de facebook a clubului UTA Arad.

  Citește și:

  UTA se mută la Mediaș! Sibiul nu a dat un nici un răspuns, dar mai exista varianta CFR Cluj

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.