duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rednic și cafeaua de dimineață! „Era vesel, dar părea foarte obosit”

  de Lucian Dănilă | 30 august 2023, 10:02 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Mircea Rednic a trecut cu bine peste un moment care putea să-i fie chiar fatal. A dus pe picioare un infarct vreme de aproape două zile, timp în care a făcut lucrurile cu care era obișnuit, baie de mulțime și… cafeaua de dimineață. Era vesel, dar obosit. 

  A dat declarații foarte liniștit și foarte bucuros după meciul cu FCSB. Era și normal, este cea mai mare victorie pe care a obținut-o de când a preluat UTA și probabil i-a adus ce le mai mari satisfacții dat fiind că a învins pe FCSB, el fiind cunoscut ca un mare dinamovist, dar totodată și cu sânge de rapidist.

  Ce a urmat după meci? Nu știm la ce oră a ajuns să doarmă după victoria cu FCSB, dar știm că ieri dimineață a fost să își bea cafeaua la cafeneaua Kaffeine, de pe strada Mihai Eminescu din Arad, aflată destul de aproape de hotelul „Aniroc”, al familiei Țucudean.

  „Era vesel, dar părea foarte obosit”, spune o clientă a cafenelei. „Glumea acolo cu oamenii care îl felicitau pentru victorie. M-a surprins să aud astăzi că a suferit un infarct”, a continuat ea.

  În această dimineață el a fost să-și facă unele investigații medicale, informându-i pe medici că a simțit dureri în piept în timpul partidei cu FCSB, care îl tot supărau și după ziua de ieri. Nu erau primele, pentru că în această meserie, antrenorii mereu au dureri de tot felul, de cap, în piept și nu numai, dar de obicei sunt puse pe seama a ceea ce trăiesc, pe presiunea care o resimt la fiecare meci atât din partea publicului cât și al rezultatului.

  După investigații, medicii i-au confirmat că recent a suferit un infarct. De acolo și durerile din piept. Acum starea sa este stabilă, dar va trebui să ia câteva zile de repaus. Cu siguranță nu va sta pe bancă la meciul de mâine seară cu CSC Dumbrăvița din Cupa României, dar nici la meciul cu Sepsi de luni seara de la Sfântu Gheorghe.

  Citește și:

  Mircea Rednic a suferit un infarct! Medicii i-au montat un stent și va lipsi la următoarele meciuri

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.