sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  (Video) Recompensă uriașă pentru găsirea hoților unei cățelușe. Indivizii au fost filmați, în Arad, dar Poliția Animalelor nu îi găsește…

  de Special Arad | 25 septembrie 2023, 12:30 PM | Știri Arad

  3

  În urmă cu o lună și jumătate, mai precis în 7 august, din curtea unei societăți care se ocupă cu comercializarea pieselor auto, aflată în Gai, pe șoseaua de centură, doi indivizi s-au gândit să se răzbune (asta, în cazul în care nu au făcut-o „la comandă”… că se practică și asemenea acțiuni) fiindcă nu au găsit să cumpere cârligul de mașină dorit și au plecat luând cu ei și cățelușa proprietarilor magazinului.

  Pe filmarea trimisă redacției Special Arad de proprietari, imaginile fiind și la dispoziția Biroului pentru Protecția Animalelor Arad, se poate observa cum unul dintre indivizi, aflat cu cățelușa în brațe, o bagă în mașină, un Mercedes E Classe 2003 (cu număr de Franța), și pleacă din incintă.

  Înainte de a pleca, unul dintre hoți s-a și „împrietenit” cu câinele, având probabil motivul de a face animalul să nu reacționeze când este luat.

  Cum spuneam… recompensă uriașă

  În decurs de o lună și jumătate, proprietarii nu au primit niciun indiciu care să conducă la identificarea celor care au luat câinele (doar că hoții s-ar fi deplasat către Șofronea) sau chiar la găsirea cățelușei, așa încât acum se oferă o recompensă uriașă, credem noi, pentru găsirea acesteia. Nu mai puțin de 5000 de lei sunt oferiți oricărei persoane care deține informații sau îi recunoaște, din filmare, pe cei care au luat câinele.

  Așadar, dacă aveți vreun indiciu, după ce ați văzut filmarea, puteți suna la numărul de telefon: 0741.356.819.

  Notă: Fotografiile celor doi (pe care le puteți vedea în Galerie) ne-au fost puse la dispoziție de proprietarii magazinului auto.

  Citește și: Despre protecția animalelor și nu numai, de vorbă cu subcomisarul Florin Agud, șeful Biroului Poliției Animalelor din IPJ Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.