A dispărut din curtea unei companii din Arad. Angajații o plâng și oferă recompensă pentru găsirea ei!

  de Andrei Fuliaș | 27 ianuarie 2017, 11:45 AM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Tristețe mare într-o companie din Arad. Câinele companiei a dispărut miercuri seara din curtea firmei și, deși este căutat de atunci, nimeni nu a reușit să îi dea de  urmă. Fiindcă s-au atașat atât de mult de cățelușă, angajații plâng acum după ea și au făcut și o „chetă” între ei pentru a putea oferi o recompensă celui care o găsește și o înapoiază.

  Cățelușa din rasa Rhodesian Ridgeback, o rasă care seamănă destul de bine cu Cane Corso, s-a pierdut în seara zilei de miercuri, pe strada Constantin Brâncoveanu din cartierul arădean Bujac, acolo unde își are sediul firma Eu Ro Speed. Aceasta răspunde la numele de Thara, iar cel care îl găsește este rugat să sune la numărul de telefon 0722.347.615.

  „De doi ani era cu noi aici. Zilnic ne jucam cu ea, era foarte jucăușă și drăgălașă. Când veneai la muncă, te aștepta la poartă și apoi te conducea până la birou. Când plecam de la muncă, se punea în fața noastră și nu ne lăsa să ieșim din curte până nu o mangâiam și ne jucam cu ea. Mai avem un câine mai micuț, dar mai bătran decât ea. Îl lăsa să mănance primul și oasele ce le primea le ducea lui prima dată și ea mânca ce rămânea. Nu ieșea din curte nici cu poarta deschisă…” (angajat Eu Ro Speed)

  16265168_1221575991251794_6377860620166475257_n

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.