miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Reacție virală a celebrului Godină cu privire la „super-mega-arestarea” de ieri

  de Special Arad | 11 august 2016, 8:41 AM | Naţional

  1

  Într-o nouă postare pe Facebook, poliţistul Marian Godină subliniază că întreg conflictul (11 polițiști au tăbărât pe o femeie pentru aceasta a refuzat să se identifice! – VIDEO) a izbucnit, de fapt, din cauza femeii care, după ce a fost surprinsă trecând pe culoarea roşie a semaforului, a refuzat să se legitimeze.

  El a mai atras atenţia că celelalte echipaje de poliţie au sosit ulterior „din cauza curioşilor care erau mult mai mulți decât polițiştii”, şi nu pentru că cei doi agenţi aflaţi iniţial la faţa locului nu s-ar fi descurcat cu „o tanti amărâtă”.

  „E îngrijorător ce se întâmplă în aceste imagini. E îngrijorător că din gloata de gură-cască adunați ca la urs, nu am auzit măcar unul care, punându-şi puțin neuronii la muncă, să gândească obiectiv, să ia partea polițiştilor şi să realizeze că acolo, o persoană încălcase legea. Şi când spun că încălcase legea, nu mă refer doar la faptul că traversase pe roşu, ci la refuzul acesteia de a prezenta un act de identitate sau de a furniza verbal date pentru stabilirea identității. Pentru asta a fost condusă la sediu, iar pentru că s-a împotrivit a fost încătuşată, nu pentru că a traversat aiurea. Pentru traversare ar fi primit cel mult o amendă de 125 de lei sau poate chiar un avertisment şi acest întreg circ nu ar fi mai avut loc”, a explicat Marian Godină.

  „Ciudat e că cei care se aflau acolo şi huiduiau polițiştii sunt aceiaşi care ne huiduie atunci când văd persoane traversând aiurea şi spun că poliția nu îşi face datoria. Desigur, o biată femeie încătuşată, care țipă ca din gură de şarpe, poate să ne atingă unele corzi sensibile, dar trebuie doar să gândim obiectiv şi să realizăm că situația a ajuns până acolo din cauza dumneaei. Era foarte simplu să colaboreze şi nu se ajungea la aşa ceva. Amendăm zilnic pietoni care traversează aiurea şi care prezintă buletinul fără să comenteze. Aceia sunt mai fraieri? Această doamnă ar fi trebuit să fie lăsată să plece pentru că nu a vrut să se legitimeze? Am citit şi comentariile în care mulți spuneau că au venit o grămadă de polițişti pentru o tanti amărâtă.Polițiştii au venit din cauza curioşilor care erau mult mai mulți decât polițiştii”, a adăugat el.

  În final, poliţistul braşovean a arătat că „acest videoclip reflectă destul de bine cam tot ce se întâmplă cu societatea asta”: „luăm apărarea celor care încalcă legea şi îi huiduim pe cei care o aplică. Vrem să fie o țară ca afară, dar ne purtăm ca în evul mediu”.

  sursa: realitatea.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.