Premierul Ponta a fost huiduit la scenă deschisă de 5.000 de români!

  de Lucian Dănilă | 14 July 2014, 12:25 PM | Sport

  0

  Românii nu mai suportă politica, politicul și politicienii. S-a văzut clar acest lucru și la finala turneului WTA de tenis de la București, acolo unde Simona Halep a câștigat la pas meciul cu italianca Roberta Vinci (24WTA).

  Cei cinci mii de români prezenţi în tribune au fluierat discursul preşedintelui Federaţiei de Tenis, George Cosac, legat de premierul Victor Ponta, unul cu care suntem obișnuiți în multe alte ocazii, un discurs în care Cosac ridica osanale acolo unde nu era deloc cazul…

  Președintele FRT îşi exprima recunoştinţa faţă de sprijinul acordat de Victor Ponta. „Să nu uităm că această săptămână nu ar fi fost posibilă fără sprijinul primului ministru, Victor Ponta”, şi-a început Cosac discursul, ceea ce a generat un val de huiduieli din tribună.

  Dacă în momentul citării numelui lui Ponta publicul a fost foarte ostil, în momentul în care acesta a rostit numele lui Gabriela Szabo aceasta a fost aplaudată.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.