duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Reacția Simonei Halep după ce a aflat că va fi numărul 2 mondial

  de Special Arad | 2 august 2014, 9:39 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Ion Ţiriac a asistat,vineri, la antrenamentul de la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti al Simonei Halep. Apoi, Ion Ţiriac a stat de vorbă atât cu antrenorul Wim Fissete, cât şi cu Simona Halep. Simona Halep mai face un pas spre supremaţia în tenisul mondial feminin. Sportiva din România aflată acum pe locul 3 în clasamentul WTA va urca un loc în clasament din 11 august deoarece Na Li, actuala ocupantă a locului 2 WTA, nu va participa la turneele de pe continentul nord-american. Na Li are 6.960 de puncte în clasamentul WTA şi, începând din 11 august, după turneul Rogers Cup (Canada), unde a jucat în semifinale în 2013, va ceda locul doi mondial Simonei Halep (6.785 de puncte acum).

  Site-ul WTA publică azi reacţia Simonei Halep, după ce a aflat că va ajunge numărul 2 în lume. „Am muncit foarte mult pentru a ajunge o tenismenă bună. Acest an a fost uimitor şi clasarea pe locul 2 în clasament este o performanţă uriaşă. Mai am mult de jucat în acest an şi abia aştept turneele ce se vor juca pe suprafaţă dură. Mă concentrez pentru a  obţine calificarea la Turneul Campioanelor din Singapore. Le mulţumesc fanilor şi echipei mele. Ne vedem in Cincinnati”, a spus Simona pentru site-ul oficial al WTA.

  Simona Halep va fi cea de-a 33-a jucătoare care va ocupa locul 2 în clasamentul WTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.