RCS & RDS a primit acordul ANCOM pentru a aplica suprataxe de roaming

  de - | 2 iulie 2017, 2:59 PM | Naţional

  0

  Odată cu intrarea în vigoare a noilor taxe de roaming, RCS & RDS a solicitat către ANCOM posibilitatea de suprataxare.

  RCS & RDS a fost singurul dintre cele patru nume mari de pe piața din România care a solicitat posibilitatea de aplicare a unor suprataxe de roaming, iar răspunsul celor de la ANCOM a venit astăzi, fiind unul afirmativ.

  Astfel, clienții care folosesc roamingul de la Digi Mobil vor putea fi suprataxați de către operator atunci când folosesc serviciile telecom în UE, dar și în SEE. Conform ANCOM, există o plafonare a suprataxelor, acestea fiind menite să permită doar recuperarea costurilor de roaming. În plus, acestea devin valabile începând cu 30 iunie 2017. De asemenea, perioada maximă pentru care suprataxarea poate fi aplicată este de 12 luni.

  sursa: playtech.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.