duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Exarhu şi Adi Despot vor să lanseze Clandestino în FM. Andi Moisescu ar avea și el o emisiune

  de - | 20 noiembrie 2015, 4:14 PM | Monden | Radio

  1

  Răzvan Exarhu şi Adi Despot au fost miercuri la CNA pentru a prezenta proiectul radioului Clandestino FM, care ar urma să emită în Bucureşti, scrie Pagina de Media.

  Potrivit lui Răzvan Exarhu, dacă vor obţine licenţa de la CNA, la postul Clandestino FM Andi Moisescu va avea o emisiune de jazz. Adrian Despot, care este şi directorul muzical al postului, ar urma să aibă o emisiune de seară la Clandestino FM.

  Răzvan Exarhu este unul dintre cei care au contribuit la crearea şi implentarea proiectului Radio Guerrilla în 2004, post la care a fost director de programe, consultant şi realizator.

  Investiţia iniţială în postul Clandestino, care în prezent emite online, va fi de 35.000 de euro.

  Răzvan Exarhu, despre proiectul Clandestino FM:

  Am crezut că mediul online ar fi suficient pt a merge acest proiect, dar ca business acesta nu se susţine. Date fiind toate experientele mele legate de radio, acest proiect are un fundament real. Radioul ar trebui să se întoarcă la radio. Mi se pare ca între timp dată fiind comercializarea excesivă, clişeele, radioul si-a pierdut misiunea, identitatea şi a pierdut oamenii. Cred foarte tare în puterea acestui mediu de a schimba lumea. În opinia mea, Radioul şi-a uitat originile şi misiunea. FM-ul are de oferit aproximativ trei tipuri de formate: supercormecial, nostalgic şi alternativ. Aş aduce radioul inapoi la radio, aş reinventa radioul. Vrem să aducem voci consacrate şi oameni tineri, as aduce înapoi un public care a fost îndepărtat afectiv de radio.

  razvan-exarhu

  Adi Despot: Vizavi de direcţia muzicală a postului, eu prin natura meserie mele sunt la current cu tot ce apare nou ştiu tot ce este vechi şi astfel voi reuşi să fac un mix bun între cele două.

  „M-aş bucura să-mi daţi o şansă să fac un radio bun”, a spus Exarhu în încheiere.

  Continuarea pe Pagina de Media

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.