sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update PREMIUM Dental, cea mai modernă clinică dentară din Arad, vă așteaptă în curând să-i treceți pragul

  de Special Arad | 29 noiembrie 2019, 6:40 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Cea mai modernă clinică dentară din Arad și-a deschis joi porțile, într-un cadru exclusivist! Premium Dental vă așteaptă în curând să-i treceți pragul.

  Cu o experiență de peste 10 ani în servicii dentare excelente, echipa Premium Dental a pregătit o surpriză pentru arădeni: deschiderea unei noi clinici all-inclusive, cu aparatură de ultimă generație și specialiști în domeniile implantologiei, pedodonției și esteticii dentare.

  Pe lângă specializările care au obișnuit pacienții Premium Dental din întreaga țară cu servicii de top și cele mai bune tratamente, noua clinică găzduiește o nouă parte de Radiologie 3D și o clinică de copii Dental Kids. Pe lângă acestea, Premium Dental beneficiază de o sală de cursuri pentru 50 de persoane.

  Marea deschidere și un concert surpriză

  Joi 28 noiembrie, noua clinică Premium Dental a fost inaugurată în cadrul unui eveniment exclusivist, începând cu ora 16:30.

  Ceremonia de inaugurare a început cu tăierea panglicii, urmată de un speech de mulțumire din partea echipei Premium Dental, prezentarea noului spațiu iar în final, seara a fost celebrată printr-un concert special susținut de Adi Despot.

  IMG 2770

  Totul pentru un zâmbet strălucitor

  Destinate nu doar arădenilor, serviciile Premium Dental s-au extins în ultimii ani pentru a oferi cele mai bune și avantajoase tratamente și pacienților din străinătate, care își doresc să beneficieze de expertiza echipei Premium, în România. În ultimul an, de asemenea, echipa noastră de specialiști a crescut considerabil, pentru a oferi pacienților noștri servicii la standarde internaționale.

  „Pentru noi, extinderea și îmbunătățirea serviciilor Premium Dental e un vis devenit realitate la care am lucrat în cele mai mici detalii, timp de câțiva ani. Ne-am dorit să oferim tratamente de cea mai bună calitate în estetică, prin cele mai noi tehnologii și echipamente destinate implanturilor dentare. Nu în ultimul rând, ne-am dorit să înființăm o nouă ramură a clinicii – mult așteptată de pacienții noștri – destinată 100% copiilor. Mărirea echipei de specialiști a venit în mod natural, pentru că ne dorim aceleași standarde internaționale cu care ne mândrim și pe care nu vom înceta să le îmbunătățim, pe măsură ce tehnologia și știința medicală avansează.” (Dr. Sebastian Miclea – Manager General Premium Dental)

  IMG 2813

  O experiență premium, all-inclusive

  Oamenii sunt așteptați în cea mai modernă clinică din oraș, pe Str. I. C. Bratianu 5, pentru a se bucura de o experiență premium, all-inclusive, de tip „one-stop” – de la consultarea și alegerea variantelor de tratament, la întâlnirea cu echipa de specialiști și până la beneficiul serviciilor multiple, pacienților nu le rămâne decât să stabilească o programare.

  Noua clinică Premiul Dental este deschisă de luni până vineri între 9.00 – 21.00 și sâmbăta de la 9 – 15, pe Str. I. C. Bratianu 5 din Arad, pentru toți cei care își doresc un zâmbet strălucitor și cele mai bune îngrijiri dentare!

  Iar pentru că în zâmbetul fiecărui copil stă puțină magie, ne bucurăm să fim printre primii parteneri arădeni în rețeaua Magic HELP, oferind lunar consultații și intervenții pentru familiile înscrise în această frumoasă rețea a solidarității.

  Mai jos puteți vedea galeria foto

  (P)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.