joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, așteptat la DNA pentru a da explicații în scnadalurile Tarom și CFR

  de - | 25 octombrie 2019, 7:56 AM | Naţional

  0

  Ministrul demis al Transporturilor ar putea ajunge, azi, la DNA, unde a fost chemat pentru audieri în cazul neregulilor de la TAROM, anunță Realitatea.net. Răzvan Cuc este așteptat la Parchetul Anticorupție, pentru declarații în cazul legat de presupusa reținere a avioanelor la sol în ziua moțiunii de cenzură, cu scopul de a împiedica răsturnarea Guvernului Dăncilă.

  Potrivit Realitatea TV, Răzvan Cuc va fi audiat în calitate de martor, cu atât mai mult cu cât ministrul demis al Transporturilor are calitate de deputat și beneficiază de imunitate parlamentară.

  Răzvan Cuc urmează să dea explicații nu doar în scandalul TAROM, în care Cuc este acuzat fosta șefă a companiei că ar fi cerut ținerea la sol a aeronavelor în ziua moțiunii de cenzură, dar și în cel mai recent dosar legat de CFR SA.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Realitatea.net.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.