miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Razie în Checheci! Polițiștii au dat amenzi de mii de lei

  de Special Arad | 4 martie 2022, 12:31 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Municipiului Arad împreună cu jandarmii arădeni și efective ale Poliției Locale Arad au desfășurat ieri 03 martie a.c., în intervalul orar 17-19, o acțiune de amploare cu efective mărite în zona denumită popular ”Checheci”, în cartierul Vlaicu din municipiul Arad.

  Activitatea a avut ca scop intensificarea măsurilor de combatere a faptelor ilicite, de reducere a riscului rutier și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

  În urma activităților desfășurate au fost legitimate 88 de persoane și au fost verificate 31 de autoturisme.

  Polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale în baza Legii 61/1991 (2) privind ordinea și liniștea publică, a Legii 55/2020 (4) privind prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, și a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de 8.470 de lei.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.