duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Răzbunarea unui tată! A vrut să își omoare fetița deoarece era gelos!

  de - | 20 aprilie 2017, 5:16 PM | Naţional

  0

  Judecătorii Tribunalului Galaţi l-au condamnat pe Ioan Felea, un bărbat domiciliat în comuna gălăţeană Fârţăneşti, la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru tentativă de omor.

  Gălăţeanul a fost găsit vinovat după ce anchetatorii au stabilit că, pe 20 aprilie 2016, a intrat în camera fiicei sale de 11 ani şi a eliberat gazul dintr-o butelie cu scopul de a provoca o explozie. Felea traversa o criză de gelozie provocată de faptul că o bănuia pe soţia lui c-ar avea un amant. Femeia lucra în Marea Britanie şi tocmai îşi anunţase familia că urma să mai stea acolo încă şase luni după ce i se prelungise contractul de muncă. Salvată de vecini După ce a intrat în camera copilei, i-ar fi spus „Dacă mă iubeşti, vom muri împreună“.

  Un miracol a făcut ca bricheta, cu care bărbatul intenţiona să provoace explozia, să nu se aprindă. „Minora a fost extrem de speriată. S-a ascuns sub o pătură şi a sunat la 112, cerând ajutor de la Poliţie. În acelaşi timp, mama, care discuta cu fetiţa pe tabletă, a sunat o familie apropiată şi i-a rugat să meragă la ei acasă deoarece se întâmplă o nenorocire“, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Mai mulţi săteni care locuiau în apropiere s-au mobilizat.

  „Ne-a sunat că el vrea să dea foc la casă cu tot cu fetiţă înăuntru. Când am auzit că e vorba de copil, ne-am dus. Eram şi noi speriaţi. Când am ajuns acolo, uşa era încuiată, iar el era înăuntru cu fetiţa, cu butelia deschisă. Mirosea a gaz. I-am zis să dea drumul la uşă, să nu facă asta. El nu şi nu, că nu se întoarce nevasta lui acasă“, a povestit Chiţa Gherghişan, o vecină. Oamenii intraţi în casă au reuşit până la urmă să-l imobilezeze pe individ, iar poliţiştii l-au reţinut ulterior. Condamnarea la închisoare a gălăţeanului nu este definitivă. În plus, instanţa l-a obligat pe gălăţean să-i plătească fiicei sale daune morale în valoare de 30.000 de lei. Fetiţa se află în prezent în grija bunicii materne.

  sursa: adevărul

  sursa foto: adevărul

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.