Rapid, înapoi în Liga 1! Haos în fotbalul românesc

  de Special Arad | 21 July 2016, 9:16 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Acum, la sediul LPF, are loc o conferință de presă susținută de Gino Iorgulescu, Justin Ștefan și Marius Mitran.

  „Câteva situații speciale din fotbalul românesc ne-au făcut să facem această conferință. Problema este clubul Rapid. Dimineață aveam o poziție, iar după-amiază a apărut un document în care se schimbă poziția clubului. Cu ajutorul lui Dumnezeu,poate există o speranță pentru Rapid”, a spus Gino Iorgulescu, conform gsp.ro.

  „Astăzi de dimineanță, lichidatorul Rapidului a spus că clubul nu poate avea activități fotbalistice. În această seară domnul lichidator și-a schimbat punctul de vedere. Poate aceastea era minunea de care vorbeam dimineață. Poate fanii Rapidului pot spera. De acum, totul se va face conform regulamentului FRF. Voi semna sesizare către Comisia de Disciplină a FRF. Cei de acolo vor decide în regim de urgență dacă Rapid îndeplinește condițiile necesare pentru a participa în Liga 1. Meciurile celor de la Rapid sau ACS Poli vor fi amânate până la o decizie„, a spus Justin Ștefan, juristul LPF.

  Inișial, LPF a anunțat deja oficial azi la prânz că Rapid nu va putea evolua în sezonul următor în Liga 1, fiind înlocuită cu ACS Poli. Oficialii Ligii au mai precizat că Rapid nu va putea fi reprimită în Liga 1 nici în situația în care pe 24 august i se va suspenda procedura de faliment și clubul rămâne în insolvență. Motivul: „Nu a îndeplinit condițiile de înscriere în competiție până la termenul limită prevăzut”, conform GSP.

  UTA nici nu a fost luată în calcul pentru Liga 1, dar vom reveni cu un articol despre reacția conducerii clubului arădean vizavi de această situație.

  Este, cum am mai spus, haos în fotbalul românesc.

  FOTO: gsp.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Auzi la el: “cu ajutorul lui Dumnezeu, poate există o speranță pentru Rapid”! Bă, ia mai lăsați-o dracului de treabă! Ce PLM are Dumnezeu cu fotbalul din România? Cum adică, bă, apar documente din senin? Fotbalul românesc nu este catedrală, ca să cerem ajutor de la Dumnezeu. Fotbalul românesc funcționează (sau nu?) pe baza unui Regulament. Iar acolo sunt articole care spun clar ce trebuie făcut într-o situație sau alta!
   Alo, băi LePeFiști de labă tristă, azi, vineri, începe campionatul și noi nu avem ÎNCĂ 14 echipe la start?? Puah!!! Ce putoare vine dinspre LPF! Pute incompetența în voi, mitici proști ce sunteți!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.