sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Derby-ul acuzațiilor”. Autoritățile locale acuză ultrașii, ultrașii acuză autoritățile locale

  de Raluca Medeleanu | 7 mai 2019, 11:43 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Primăria Municipiului Arad a emis un comunicat prin care arată halul în care a rămas „Motorul” în urma meciului UTA vs. „Poli”, dând vina pe lipsa de bun simț al ultrașilor. Cu toate acestea, în mediul online au apărut numeroase comentarii ale ultrașilor ambelor echipe care critică, la rândul lor, calitatea îndoielnică a lucrărilor.

  „Primăria Municipiului Arad a inventariat pagubele înregistrate pe arena Motorul, în urma meciului de fotbal dintre FC UTA Arad şi ACS ASU Politehnica Timișoara: 700 de scaune au fost vandalizate, 16 m liniari de gard distrus, iar reţeaua de alimentare a tabelei de marcaj a fost şi ea avariată. Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ îşi exprimă dezamăgirea faţă de lipsa de respect manifestată de o parte din concetăţeni faţă de investiţiile realizate din banii arădenilor.
  «Vorbim despre un stadion în care numai anul trecut municipalitatea a investit aproape un milion de euro şi nu pot decât să-mi exprim dezamăgirea pentru că unii dintre concetăţenii noştri înţeleg să-i respecte pe ceilalţi arădeni, care an de an, din taxele şi impozitele pe care le plătesc, investesc şi în stadioane şi în lumea sportului. Din păcate, unii înţeleg să se manifeste în acest fel. Nu sunt scaune uşor de rupt, probabil că au sărit cu picioarele pe ele. Din nefericire, nu este vorba numai de scaune, aşa cum putem observa parte din gard a fost rupt. De el era prinsă reţeaua care alimenta tabela de marcaj. Să sperăm totuşi că în timp vom încerca să fim mai civilizaţi, ne vom respecta mai mult unii pe alţii şi nu ne vom mai bate joc de munca altora când de fapt, ar trebui să ne bucurăm de un eveniment sportiv», a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ”, se arată în comunicat.

  Ultrașii contraatacă

  „Ce e cu exagerările astea ? nu erau 700 de locuri de fel în sectorul nostru și 16 metri de gard de unde? poarta a fost ruptă de la cum au sărit câțiva pe ea și 5 metri de gard s-au desprins, dar nu rupt. Nu mai căutați atenție prin exagerări cei care ați făcut postarea. Zic asta pentru că am fost prezent la meci cu suporterii și nu am fost toți 300 să rupem stadionu în muncă de echipă”, susține Dan, din Timișoara.

  „Scaunele alea se rup chiar și sub greutatea unui copil. Pe cine vreți voi să prostiți?
  Oameni în vârstă, printre care și D-l Flavius Domide, s-au accidentat destul de rău când s-au rupt scaunele cu ei. Și ei tot barbari au fost în accepțiunea voastră?
  Gardul nu a fost rupt cu intenție, însă arată și asta, înca o dată, calitatea mizerabilă a lucrării făcute de voi cu bani grei.
  În plus de asta, cum să duci cablul electric pe gard, realizați că dacă se curenta careva răspundeați penal?
  Tabela de ce are deja pe un sfert „pixeli” morți?
  Asta e imaginea voastră și a competenței voastre. 1.000.000 €, pe ce?”, întrabă Claudiu, din Arad.

  „Să ne înțelegem, scaunele de pe Motorul sunt cred că cele mai ieftine și penibile scaune. Dacă dai cu mingea se rup, dacă un om mai bine făcut se așează pe scaun se rupe, dacă te împiedici de scaun se rupe, au fost multe incidente provocate de scaunele montate pe Motorul care sunt foarte, foarte slabe. Hai să vedem și partea asta…
  Terminați voi stadionul mare și puneți scaune și tot ce trebuie de calitate, lăsați-ne cu promisiunile că suntem sătui până peste cap !”, spune Alexandru, din Arad.

  Menționăm că reparaţiile pe stadionul „Motorul” vor fi suportate din bugetul local.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.