luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rapid a câştigat la TAS şi se întoarce în Liga 1!

  de Lucian Dănilă | 30 iunie 2014, 4:19 PM | Sport

  0

  Rapid va juca din nou în Liga 1 după ce a câștigat contestația făcută la TAS! A primit licenţa refuzată pe plan intern şi va juca în Liga 1 în sezonul viitor!

  Giuleştenii au câştigat dreptul de promovare pe plan sportiv, dar nu primiseră licenţa de la FRF. Echipa antrenată de Viorel Moldovan a cîştigat la TAS şi e sigură de prezenţa pe prima scenă în noul sezon. „Doamna administrator judiciar ne-a anunţat că am primit licenţa. Nu ştiu dacă voi rămîne la Rapid. Depinde de aspectul financiar. Trebuie să vină cineva să investească. Cu lotul actual nu putem face faţă în prima ligă. Avem nevoie de întăriri, practic trebuie să aducem o întreagă echipă”, a comentat Moldovan la sportro, citat de GSP.

  Burleanu dă afară membrii Comisiei de Apel!

  Această situaţie l-a determinat pe Răzvan Burleanu să ia o măsură dură. „Toţi membrii Comisiei de Apel de la licenţiere vor fi schimbaţi!”, a declarat Burleanu pentru GSP.ro

  Componenţa Comisie de Apel:

  Alexandru Mihai Micu – Preşedinte

  Aurelian Gherghe – Vicepreşedinte

  Constantin Valerică – Membru

  Mihai Drulă – Membru

  Emil Cătălin Mălăia – Membru

  Comisia de Apel a Sistemului Naţional de licenţiere a respins, pe 17 mai, dosarul FC Rapid privind acordarea licenţei pentru ediţia 2014-2015 a Ligii 1, decizia fiind definitivă şi executorie pe plan naţional, scrie GSP.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.