Răniții din clubul Colectiv vor beneficia toată viața de tratamente medicale gratuite, dacă acestea au legătură cu incendiul

  de Special Arad | 14 octombrie 2020, 12:22 PM | Naţional | Sănătate

  0

  După tragedia din Colectiv, chiar dacă a durat nu mai puțin de cinci ani, Guvernul a luat o hotărâre care i-ar putea ajuta pe cei ce au reușit să treacă peste cele întâmplate și care au reușit într-un final să își continue viața. Mai exact, plenul Camerei Deputaților a adoptat proiectul de lege prin intermediul căruia răniții de la Colectiv vor primi sprijin financiar pe viață de la stat pentru plata tratamentelor și operațiilor pe care le vor suporta pe parcursul întregii lor vieți.

  Astfel, conform sursei citate, Ministerul Sănătății ar urma să suporte toate cheltuielile necesare, pe o perioadă nelimitată, în ţară şi străinătate, atât în spitale private cât şi de stat, la medici şi terapeuţi independenţi, în regim ambulatoriu, sau cu internare şi în orice altă formă. Victimele beneficiază de tratamente medicale pe întreaga durată a vieţii, dacă acestea sunt în legătură de cauzalitate directă cu evenimentul din 30 octombrie 2015.

  Sursă știripesurse.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.