sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Universitatea Óbuda, un partener de încredere al UAV”

  de Special Arad | 25 februarie 2020, 9:07 AM | Educaţie

  0

  Rectorul Universității  Óbuda din Budapesta, prof.univ.dr. Levente Kovács a fost prezent la Arad, la Universitatea „Aurel Vlaicu” unde a avut o serie de întâlniri cu conducerea universității arădene precum și cu profesorii de la Facultatea de Inginerie din cadrul UAV.

  „Colaborăm cu Universitatea Óbuda  de peste 10 ani și ne bucurăm că acest parteneriat durabil se dezvoltă de la an la an. Prezența rectorului universității, prof.univ.dr. Levente Kovács, la universitatea noastră vine în contextul lărgirii acestei colaborări spre noi direcții de cercetare, derularea unor proiecte comune cu universitatea din Budapesta”, a precizat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Universitatea maghiară are o strânsă colaborare cu Facultatea de Inginerie arădeană cu care au fost derulate deja proiecte de cercetare comune. „Ne bucură și ne onorează continuarea acestei colaborări cu un partener de încredere cu care am obținut deja rezultate notabile în domeniul cercetării. Sperăm că și în acest an să putem demara noi proiecte în domeniul Automaticii în care să implicăm deopotrivă profesori și studenți din cele două universități”, a precizat prof.univ.dr. Valentina Bălaș.

  Universitatea din Ungaria, cu profil tehnic,  are șase facultăți, un centru de educație și trei școli doctorale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.