Rusia și Ucraina, pe „pauză” de război în două zone. S-au deschis coridoare umanitare… până la proba contrarie

  de Special Arad | 27 March 2022, 10:42 AM | Internaţional

  0

  Ucraina și Rusia au convenit asupra a două coridoare umanitare duminică pentru evacuarea civililor, inclusiv de la Mariupol, informează Sky News, potrivit Mediafax.

  Ucraina și Rusia au convenit asupra a două coridoare umanitare duminică pentru evacuarea civililor din zonele de pe linia frontului. Coridoarele vor porni din regiunile Luhansk și Donețk și vor include și persoane care părăsesc Mariupol.

  Vicepremierul Iryna Vereshchuk a anunțat că va fi permisă inclusiv plecarea cu mașini private din orașul Mariupol, situat în sudul țării.

   

  Sursa foto: Salaodolivro Politico

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.