luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „Universitatea Aurel Vlaicu din Arad prezentă la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva”

  de Special Arad | 22 ianuarie 2023, 2:40 PM | Educaţie

  2

  Comunicat. Doi profesori ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad fac parte din echipa inventatorilor arădeni care va prezenta proiecte în cadrul acestui salon de invenții ce se va desfășura la Geneva, la finele lunii aprilie.

  Prof. univ.dr Adriana Moțica și prof.univ.dr Radu Ioan de la Facultatea de Inginerie a UAV vor prezenta alături de Dan Sobol, Gabriel Muşet, Eugen Buşa, şi Răzvan Dancu șase invenții dintre care amintim: o cutie de viteză pentru turații mici,  o instalaţie pentru protejarea vehiculelor rutiere, un organizator pentru uz casnic şi un paravan mobil inteligent pentru uz casnic.

  „Suntem mândri de colegii noștri și le dorim mult succes la ediția de anul acesta a Salonului Internațional de Invenții. Participarea celor doi profesori este un câștig pentru universitatea noastră și confirmă, încă o dată, calitatea corpului academic și a actului educațional desfășurat în cadrul UAV”, a declarat Ramona Lile, rectorul universității.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.