Ramona Lile: „UAV va susține mereu mișcarea sportivă”

  de Special Arad | 11 June 2022, 8:42 AM | Educaţie

  0

  Academia Olimpică Română, filiala Arad alături de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a organizat astăzi, 10 iunie, „Crosul luna olimpică” pentru copiii din zona Ghioroc-Covăsânț. Zeci de copii au concurat și s-au bucurat de beneficiile mișcării în aer liber .

  Suntem aici, alături de acești copii, alături de partenerii noștri pentru a promova sportul, pentru a susține mișcarea și a-i încuraja pe cei mici să alerge. Chiar dacă nu are amploarea unui eveniment de masă, cred că prezența Academiei Olimpice Române în această zonă are un impact puternic asupra comunității locale. Generațiile de tineri au nevoie de un imbold pentru a redescoperi frumusețea sportului” , a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Mulțumim partenerilor noștri, Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UAV pentru implicare și susținere. Mulțumim copiilor pentru participare și cred că fiecare mic alergător a fost astăzi un mare învingător”, a precizat Gabriel Marconi, secretarul Academiei Olimpice Române, filiala Arad

  Parteneri: Primăria Ghioroc. Liga Studenților UAV, Clubul Sportiv Universitatea, CS Podgoria Ghioroc, Liceul Tehnologic „Vasile Juncu” Miniș

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.