joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „UAV organizează Hackaton 2023”

  de Special Arad | 7 decembrie 2023, 4:11 PM | Educaţie | IT

  1

  Comunicat. O nouă provocare pentru IT-iști  în acest final de săptămână la UAV: Hackaton 2023. Evenimentul organizat de Facultatea de Științe Exacte din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad împreună cu Primăria Arad va avea loc în Complexul M al UAV (str. Elena Drăgoi, nr 2) în perioada 9-10 decembrie.

  Echipele înscrise au la dispoziție 24 de ore în care pot crea soluții digitale pentru ca Aradul să devină un oraș mai curat, mai verde, mai smart.

  „O nouă ediție Hackaton, evenimentul creat pentru a aduce soluții digitale privind creșterea calității vieții în Arad. Ne bucură interesul companiilor care ne-au oferit sprijinul în organizarea acestei ediții, al echipelor de IT-iști implicate și al municipalității împreună cu care organizăm acest eveniment”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Startul acestei ediții se va da sâmbătă, la orele 11.00, iar duminică vor fi premiate cele mai bune soluții. Cei care doresc să vadă IT-iștii la lucru 24 de ore din 24 sunt așteptați în Complexul M, etajul I.

  Mai multe informații pe site-ul hack4arad.uav.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.