marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ramona Lile: „UAV a donat viziere pentru sistemul medical arădean”

  de Special Arad | 12 mai 2020, 1:53 PM | Coronavirus | Educaţie

  0

  Primul set de viziere de protecție confecționate la Facultatea de Inginerie din cadrul UAV Arad a ajuns în sistemul medical arădean. Este o nouă donație cu care universitatea de stat din municipiu a venit în sprijinul autorităților.

  „Continuăm să ne implicăm în lupta cu acest virus. Protecția cadrelor medicale, a celor care luptă în prima linie este foarte importantă. Colegii de la Facultatea de Inginerie au venit cu acest proiect pe care l-am susținut și care va continua și în perioada următoare. Vom fi alături de cei care au grijă de noi, atâta timp cât va fi nevoie.  Mulțumesc colegilor și arădenilor pentru donațiile lor și pentru muncă voluntară pe care o fac în slujba comunității”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Reamintim că la finele săptămânii trecute, Facultatea de Inginerie a donat pentru Spitalul de Campanie de la Expo Arad o poartă pentru dezinfectare, proiectată și realizată în laboratoarele UAV.

  Cei care doresc să facă donații pentru a susține lupta împotriva COVID19, o pot face în contul deschis pe numele asociației universității arădene de stat:

  Asociația pentru Management și Cercetare în Științe Socio-Umane
  CUI 36671198
  Contul: RO05BTRLRONCRT0P17803501

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.